Onze katten

Onze cattery is niet meer actief, maar alle data blijven wel beschikbaar, zodat er nog veel en vaak van genoten kan worden.

Wie zijn Hati Saya?

“Hati Saya” is Indonesisch voor “mijn hart”.

Onze baas en bazin Hans en Dona woonden enkele jaren in Indonesie en sloten het land in hun hart. Bij terugkomst in Nederland maakten ze kennis met ons geweldige ras. En sloten ons ook in hun hart. Hun leven lang hebben ze al katten gehad. Huis, tuin en keukenkatten, daar begon het mee. Toen Siams, Ebony’s en Havanna’s. Daar kregen ze wat nestjes van en hun belangstelling voor raskatten groeide.

Dan komt de eerste Abessijn in huis en blijkt al snel dat wij met geen enkel ras te vergelijken zijn. Allereerst is er ons schitterende uiterlijk met onze mysterieuze uitstraling. Ook weerspiegelt onze gezichtstuitdrukking onze verrukkelijke persoonlijkheid. En dan onze prachtige vacht, met duidelijke ticking. Maar ons karakter overtreft alles. Wij zijn goed gehumeurd, intelligent, levendig en zeer aanhalig. Sommigen van ons zijn zelfs gehoorzaam en we zijn enorm op de mensen gesteld.

Dan laat ik u nu kennis maken met ons:

Chanel en Sari, vier maanden oud.
Het werd ‘Nelleke’ en ‘Saartje’. Links Nel. Saartje lieten we “helpen”. Te wild.
Saartje is dol op water. Dat zijn veel Abessijnen trouwens.
Onze Nelleke
Zo aanhalig zijn ze.
Onze Ketut, dochter uit het eerste nest van Nelleke.
Zij mag, als de tijd rijp is, haar eerste nestje krijgen.
Zo ziet dat eruit.
Op verkenning.
Lekker eten met z’n allen.
Siam probeert wat mee te pikken.
Nelleke in zeer blijde verwachting.
Tijdens de bevalling.
Tevreden met het resultaat.

Comments are closed.